Ofte stillede spørgsmål

Følg med på Facebook

Hvordan kan jeg betale ?
Vi tager imod betaling i form af Mobilepay, Swipp, Kontant eller Dankort.
På dankort opkræves et gebyr på 1,95%

Bruger i originale reservedele?
Det korte svar er at det er kun Apples autoriserede service partnere der har adgang til originale reservedele. Dog er tilgængeligheden stigene, så f.eks vores iphone 6 skærme kommer fra samme producent som apple bruger.
Vi yder 2 års reklamationsret.


Kan jeg sende min Tlf med posten?
Ja, send den til Tlffix.dk, Tulipanvej 6, 6000 Kolding. Telefonen bliver lavet den dag den modtages og kan sendes samme dag, så skal du højst undvære din Tlf 3 dage, hvis du sender den mandag har du den igen onsdag. Vi anbefaler at sende som forsikret pakke, det koster 86,- at sende pakken tilbage til kunden.

Kan jeg komme og aflevere telefonen?
Ja. Der kan altid indleveres telefoner til os i vores forsikrede pakkepostkasse på Tulipanvej 6, 6000 Kolding. Den kan selvfølig også afleveres personligt, men vi har ingen faste tidspunkter. Efter aftale kan vi reparere den mens du venter.

Hvor lang tid skal jeg undvære min telefon?
Så fremt reservedelene er på lager vil reparationen bliver udført samme dag, ved aftalt tid laves den med det samme. De fleste reparationer er overstået inden for 20min.

Mister jeg mine data?
Som udgangspunkt gendanner vi ikke telefonen med mindre det er aftalt. Men for kundens skyld anbefaler vi at man tager reglmæssigt back-up. Vi stilles ikke til ansvar for tabt data. Det anbefales at gendanne telefonen efter reperation.

Kan i sætte skærmfilm eller panserglas på?
Vi sælger både skærmfilm og beskyttelsesglas til iphone og ipad for hhv 25,- og 100,-
Du kan få det monteret hos os, eller selv montere det.
Der gives IKKE garanti mod luftboble eller støvkorn.